fractieleden

Albert Scheerhoorn

Maasdam

Lokaal voor Allemaal. Onafhankelijk en vrij in het bepalen van de standpunten in samenspraak met de inwoners. Bij de uitvoering houden we van een pragmatische aanpak.

Marga van Hulst-Sundemeijer

Nieuw-Beijerland

Dicht bij de burger, door goede bereikbaarheid en ideeën meenemen in de beraadslaging van de partij. Zorgen dat zorg/ wonen/welzijn eenvoudig te bereiken zijn anders persoonlijke ondersteuning bieden. Sport/cultuur/recreatie moeten in ruime maten aanwezig/toegankelijk zijn, voor welzijn/ welbevinden van inwoners en verenigingen ondersteunen. Landbouw/ veeteelt helpen om kennis meer uit te dragen en te delen. Grote daken voor zonne-energie, energie uit koud water op diverse lokaties.

hein verbiest

Oud-Beijerland

Me inzetten voor de inwoners van de Hoeksche waard op mijn pragmatisch en nuchtere aanpak. Daarbij wil ik mijn jaren ervaring binnen de gemeentepolitiek gebruiken voor een mooier Hoeksche Waard. Mijn kennisgebied en interesses gaan uit naar de portefeuille: Wonen, werken, financiën, schuldenproblematiek, openbaar vervoer en duurzaamheid.

Arienna Daane

's-Gravendeel

Onafhankelijk van landelijke politiek op een pragmatische manier de belangen van inwoners en verenigingen uit de dorpen behartigen, waarbij de mens, zorg en bereikbaarheid voorop staat.

Paulien Rijsdijk-Mudde

Strijen

Mijzelf inzetten voor de nieuwe, vitale gemeente Hoeksche Waard voor jong en oud. Daar waar het goed wonen, werken en recreëren is. Belangen van de inwoners, verenigingen en bedrijven zijn leidend. Juist met deze samenwerking kunnen wij ons inzetten en versterken voor de nieuwe gemeente Hoeksche Waard.

richard visser

Klaaswaal

Ik wil mij ervoor inzetten dat de Hoeksche Waard een gemeente wordt waar je betaalbaar kunt wonen, veel bedrijvigheid is, en het karakter van de dorpen bewaard blijft. Een gemeente die mogelijkheden biedt voor jong en oud. Voor mij belangrijke aandachtspunten zijn de lokale economie, de bereikbaarheid van het eiland en de leefbaarheid van de kleinere dorpen die wel een oppepper kunnen gebruiken. Tot slot wil ik raadslid zijn voor de hele gemeente, niet enkel voor mijn dorp.